5 tipov na darčeky pre deti na MDD

Začiatkom júna všetky deti oslavujú svoj sviatok a koncom júna je tu zase čas vysvedčení. Pri tejto príležitosti vám prinášame niekoľko tipov, ktoré vám poradia, čím obdarovať svoje ratolesti.

16.05.2016 08:00
deti, zdravie, obličky Foto:
Ilustračné foto.
debata

1. Torta

Maškrta je veľmi trefným a spoľahlivým darčekom. Deti predsa milujú sladké a pohľad na sladkú tortu ich určite poteší. Okrem toho sú dnes torty skutočným majstrovským dielom, vďaka ktorému sa postaráte aj o to, aby ste prekvapili nie len deti, ale aj dospelých. Treba len vybrať tú správnu. Nie vždy však majú mamičky, babky či tety dostatok zručností na to, aby vytvorili krásnu tortu. Nezúfajte, na stránke Varecha.Pravda.sk nájdete množstvo inšpirácií od skutočne zručných cukrárov.

Môžete pripraviť aj zdravšiu verziu torty.... Foto: SHUTTERSTOCK
tvarohová torta, dezert Môžete pripraviť aj zdravšiu verziu torty. Moderný cheesecake s ovocím.

2. Kniha

Potešte svoje deti zaujímavou knihou. Trafíte tým dve muchy jednou ranou. Deti budú rady, že dostali darček a vy sa nenápadne postaráte o to, aby nezabudli počas leta cibriť svoje mozgové závity. Knihy za najnižšie ceny na trhu nájdete na stránke Shop.Pravda.sk.

Ilustračné foto. Foto: SHUTTERSTOCK
čítanie potme, čítanie Ilustračné foto.

3. Kvety

Milým prekvapením na medzinárodný deň detí je kytička z čerstvých kvetov. Krásne ruže či tulipány. Tieto jemné kvietky sú vhodným darčekom pre mladé slečny. Môžete však staviť na istotu a darovať deťom kyticu kvetov, ktoré obsahujú aj nejakú tú sladkosť. Práve takéto sladké kytice máme v ponuke na stránke Kvety.Pravda.sk a zaručene sa im potešia nielen dievčatá.

4. Zážitok

Chcete svojim deťom darovať niečo netradičné, niečo, na čo budú mať pekné spomienky? Venujte im pekný výlet. Darujte im čas, ktorý s nimi intenzívne strávite. V ponuke je množstvo pobytov, ktoré nestoja tak veľa a pritom ponúkajú širokú škálu kvalitných služieb. Zoberte ich do hôr, do akvaparku alebo do nejakého zaujímavého mesta.

Foto: SHUTTERSTOCK
rodinný výlet, dovolenka, auto

5. Šperky a hodinky

Vaše dieťa prijali na strednú školu, dostalo sa na gymnázium, bude mať samé jednotky na vysvedčení? Existuje množstvo príležitostí, ktoré si zaslúžia výnimočný ocenenie v podobe darčeka, ktorý sa bude navždy spájať s týmto obdobím. Dievčatá môžete potešiť darčekom vo forme náušníc, retiazky či originálneho prívesku, chlapcov zase hodinkami, s ktorými budú ešte väčší frajeri ako doteraz. Digitálne, ručičkové, s koženým či kovovým remienkom. Výber je dnes skutočne široký.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #darčeky #Medzinárodný deň detí