Nadšenci technických výpočtov a simulácií sa môžu prihlásiť na bezplatný camp

V tomto školskom roku už študenti veľa príležitostí na rôzne mimoškolské akcie nemajú, pretože už o dva týždne tu máme letné prázdniny. Začiatkom nového školského roka však prichádza zaujímavá príležitosť pre tých, ktorí majú radi nové výzvy, radi spoznávajú nové veci a zaujíma ich oblasť inžinierskych nástrojov. Stačí málo, podmienkou je bezplatná registrácia. Nezabudnite na ňu.

14.06.2019 17:00
Technical Computing Camp
Z posledného ročníka Technical Computing Campu. Zdroj: humusoft.cz
debata

Zaujímate sa o technické výpočty alebo počítačové simulácie? Máte záujem sa bližšie zoznámiť s inžinierskymi nástrojmi, akými sú MATLAB, COMSOL a dSPACE? Chceli by ste sa naučiť programovať Arduino alebo Raspberry pi, či by ste chceli v MATLAB-e realizovať svoje nápady a vlastné projekty? Dokonca uvažujete o založení Startupu, ktorý by bol zameraný na výskum a vývoj? Ak ste na tieto otázky odpovedali áno, čítajte ďalej. Máte šancu získať zdarma cenné informácie a môžete stretnúť zaujímavých ľudí.

Aj tento rok privíta Technical Computing Camp nadšencov technických výpočtov a počítačových simulácií začiatkom septembra (5.-6.9.2019) v Brne. Sterilného univerzitného prostredia sa nemusíte obávať, všetko sa to bude odohrávať v neformálnom prostredí v Hoteli Fontána pri Brnenskej priehrade.

Ako to už býva zvykom pri podobných akciách, je veľkou výhodou možnosť stretnúť odborníkov a zaujímavých ľudí z tejto oblasti, s ktorými môžete diskutovať a pýtať sa všetko, čo vás zaujíma. S odborníkmi si tak môžete vymeniť svoje skúsenosti a názory. Okrem toho nebudú chýbať aj interaktívne ukážky jednotlivých aplikácií (Arduino, Raspberry Pi, mobilné aplikácie, kamery a mnohé iné). V rámci campu sú naplánované prednášky, demo ukážky a určite treba spomenúť pre tých, ktorí radi súťažia aj súťaž o najlepšie užívateľské projekty. Všetky potrebné informácie o súťaži nájdete TU.

Okrem bohatého sprievodného programu je pre účastníkov pripravené občerstvenie.

Dvere majú otvorené všetci

A pre koho je camp určený? Zaregistrovať sa môžu nielen študenti, ale všetci technickí zamestnanci z komerčného sektoru a rovnako vítaní sú aj akademici. Zaregistrovať sa môžete TU.

Hlavné témy:

• Deep Learning, Machine Learning a nástroje pre Big Data

• Model-Based Design a vývoj embedded aplikacií, Low-Cost Hardware

• Internet a prediktívna údržba systémov, Robotika

• Computer Vision, systémy ADAS a autonomné riadenie vozidiel

• Simulácie v reálnom čase, Rapid Control Prototyping a HIL

• Počítačové simulácie fyzikálnych javov

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Technical Computing Camp #Matlab