Poďte si preveriť: Ako by ste zvládli celoslovenské Testovanie 9!

Pravda.sk | 04.04.2016 06:00
Čas testovania deviatakov sa neúprosne blíži. Učitelia, rodičia aj žiaci odpočítavajú naozaj posledné hodiny... Dlhoočakávaný 6. apríl 2016 – termín celoslovenského Testovania 9 je naozaj už tu a spolu s ním – pre niektorých žiakov – aj prvá vážnejšia skúška v živote.
Testovanie 9 - matematika Foto: RAABE
Testovanie 9, matematika Testovanie 9 - matematika

Hoci sa žiaci pripravovali uplynulých niekoľko mesiacov svedomite zo slovenského jazyka a literatúry, aj z matematiky, zrejme stále nachádzajú isté rezervy vo svojich vedomostiach. V hlave im víria rôzne otázky: Ako bude test vlastne vyzerať? Čo sa ma budú pýtať? Dokážem správne vypočítať príklad? Nepomýlim si vzorec? Určím správne slovné druhy?

„Už aby to bolo za nami!“ povedia si v týchto dňoch viacerí deviataci. Práve pre nich sme pripravili jedinečnú možnosť: Vyskúšať si Testovanie 9 hneď teraz na nečisto!

Poďte si spolu s nami otestovať svoje vedomosti z matematiky prostredníctvom testu z pracovných zošitov RAABE – Testovanie 9 z matematiky pre 9. ročník ZŠ, ktorý obsahuje presne ten istý typ testu ako v skutočnom Testovaní 9.

banner RAABE

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ