Potešte školákov, inšpirujte sa novinkami

Začiatok školského roka sa blíži, nákupy nenechajte na poslednú chvíľu.

17.08.2014 17:00
deti, škola Foto:
A škola sa začína...
debata

Aj vy, podobne ako vaša ratolesť, už žijete prípravami na začiatok školského roka? Aby ste sa vyhli stresu z nakupovania na poslednú chvíľu, môžete sa po potrebných veciach poobzerať už v predstihu. Inšpirujte sa našimi novinkami, ktoré sú určené práve pre školákov.

Naše tipy

Do prvej triedy s batohom Minnie

Exkluzívny anatomický batoh pre všetky fanúšičky Disney postavičky Minnie.

batoh minnie

Je ergonomicky tvarovaný a odľahčený s 3D hliníkovou konštrukciou, ktorá zaisťuje správne usadenie batohu na chrbte. Polstrovanie je z príjemného priedušného materiálu. Široké mäkčené nastaviteľné popruhy sú navrhnuté tak, aby dokonale priľnuli a rovnomerne zaťažili ramená dieťaťa. Veľkou prednosťou je nízka hmotnosť: 1000 g. Batoh je doplnený o reflexné plochy na zvýšenie bezpečnosti dieťaťa.

  • Anatomický školský batoh klopový „Minnie“, Ševt, kúpite za 65,56 eur

Autá plné farieb

Farby na maľovanie – súprava dvanástich farieb po 20 ml v uzatvárateľných nádobkách.

Cars farby na malovanie

Samostatné nádobky sú veľmi praktické, pretože pri používaní sa farby navzájom nemiešajú. Set farieb dostanete kúpiť v obale Cars, Spiderman, Princezny a Minnie.

  • Farby na maľovanie, Lidl, kúpite za 2,99 eur

Ergonomicky tvarované pero

Kombinácia plniaceho pera a rolleru v špeciálnom ergonomickom prevedení vhodnom pre pravákov umožňuje pohodlné písanie aj vďaka pogumovanému úchopu.

7s 013 0sp

Uvoľnené držanie pomáha proti predčasnej únave svalstva ruky a následnej bolesti v ruke pri písaní. Ľahko kĺže po papieri, neškriabe a zaisťuje čisté písmo bez machúľ.

  • Roller STABILO EASYoriginal metallic pre pravákov, Ševt, kúpite za 9,41 euro

Hurá, výtvarná sa môže začať!

Osem nádobiek s rozličnými farbami. Súčasťou balenia je aj podložka na miešanie a vzorkovník, podľa ktorého si vaše dieťa môže namiešať vlastné odtiene.

farby ikea

Pomocou žiarivých temperových farieb môžete začať hneď tvoriť. Farba je pripravená na použitie, ale môžete ju tiež rozriediť vodou pre svetlejší efekt. Prietok farby možno jednoducho kontrolovať jednoduchým stlačením fľašky.

  • MALA, Ikea, kúpite za 6,99 eur

Zošit, aký nemá nikto iný

Túžite po originálnom zošite? Práve teraz máte jedinečnú príležitosť vyskúšať úplne nový bianko zošit.

77 600 3he

Bavte sa, vyfarbujte, vystrihujte, vkladajte a vytvorte si vlastnú originálnu obálku. Obálka je vyrobená z kvalitného 200 g papiera, vnútro z bieleho bezdrevného papiera je spevnené trojitým spinkovaním. Takto spevnená a odolná väzba chráni listy pred vypadnutím.

  • Zošit A4 bianko 40 listový, linajkový (8 mm), Ševt, kúpite za 1 euro

Pre malé slečny

Peračník a peňaženka – nesmie chýbať v žiadnej školskej taške. Do peračníka s rozmermi 23 × 8 × 5 cm sa zmestí všetko potrebné. V peňaženke so suchým zipsom si vaša školáčka môže odložiť stravné lístky na každý deň.

Minnie peracnik s penazenkou

Pre chlapcov sú pripravené súpravy s motívom obľúbeného Spidermana a Cars, dievčatá si môžu vybrať ružové peračníky s Princeznami a Minnie alebo súpravu s myškou Minnie v červenej farbe.

  • Peračník a peňaženka, Lidl, cena za súpravu 4,99 eur

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #škola #školák #novinky #pomôcky