S preukazmi ISIC a EURO<26 sa môžete zapojiť do najbláznivejšej súťaže leta

Plánujete v lete cestovať? Nezabudnite si svoj preukaz ISIC alebo EURO<26 a urobte si na svojich cestách tie najbláznivejšie fotografie z tých najzaujímavejších miest. Vyberte tú najlepšiu a skúste šťastie v letnej súťaži. Ak vyhráte, navštívite Budapešť s ďalšou osobou podľa vášho výberu.

26.06.2019 22:00
selfie, party, oslava, nový rok, Foto:
Najbláznivejšia fotografia s preukazom ISIC alebo EURO<26 prinesie výhercovi pobyt v Budapešti.
debata

Už o pár dní tu máme letné prázdniny, počas ktorých si oddýchnu študenti od svojich školských povinností. A práve tieto dni sú tie najvhodnejšie na to, aby vznikli tie najbláznivejšie fotografie. Prečo to spomíname? Pre všetkých, ktorí sa radi fotografujú a vlastnia preukazy ISIC a EURO<26, máme dobrú správu.

Toto leto prináša zaujímavú foto súťaž, vďaka ktorej môže šťastný výherca získať pobyt pre dve osoby v Budapešti, pričom súčasťou výhry je aj doprava a sprievodca. Spolu bude ocenených desať fotografií, hlavnú cenu však získa len tá najlepšia fotografia, zvyšných deväť bude odmenených cestovateľským balíčkom: powerbankom, osuškou, sadou hier.

Podmienky súťaže

Aké sú podmienky súťaže? V podstate to je veľmi jednoduché, stačí, ak si na svoj Instagram -profil uverejníte fotografiu , či už z potuliek po Slovensku alebo zo zahraničia. To, že je potrebné vlastniť preukaz ISIC a EURO<26, sme už písali vyššie. Ak nevlastníte účet na spomínanej sociálnej sieti, tak môžete poslať súťažný príspevok aj prostredníctvom e-mailu.

Najbláznivejšia fotografia s preukazom ISIC alebo EURO<26 prinesie výhercovi pobyt v Budapešti.

„Pre zapojenie do súťaže je potrebné vyfotiť svoju originálnu fotografiu v tematike: Najbláznivejšia fotografia s preukazom ISIC alebo EURO<26. Súťažiaci ju odfotí pri letnom cestovaní s preukazom. Súťažiaci ju musí zdieľať verejne na svojom účte, a označiť ju hashtagom #isicleto #euro26leto. Potrebné je aj follovnúť účet na Instagrame isic_euro26,“ informuje o súťaži stránka isic.sk.

Nezabudnite, že váš preukaz ISIC musí byť platný na aktuálny školský rok alebo EURO<26 platný v období vyhodnotenia súťaže (26.8.2019) a váš profil na Instagrame by mal byť verejný, aby ju vyhlasovatelia súťaže mohli vidieť. Použite hashtag #isicleto alebo #euro26leto. A čo ak nemám Instagram? Nezúfajte, môžete sa tiež zapojiť. Stačí, ak pošlete fotografiu na email sutaz@ckmsyts.sk.

Dokedy máte čas posielať súťažne fotografie? Súťaž prebieha v termíne od 24. júna 2019 do 26. augusta 2019.

Všetky potrebné informácie nájdete TU.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #súťaž #fotografovanie #Isic #EURO<26